Veckans Silly Season: Ingen Baldursdóttir i Kristianstad & ingen Lindberg i Linköping


2/3 Dagens oväntade nyhet är att försvararen Alexandra Lindberg lämnar Linköpings FC innan säsongen ens har börjat. Hon säger sig inte trivas och vill inte alls spela fotboll just nu och LFC har gått med på att upplösa kontraktet för nyförvärvet. Läs mer på LFCs hemsida och på damfotboll.com

Andra tråkiga nyheten på lika många dagar vad gäller Linköping. Igår skrev ju Corren om att klubben gick nära en miljon back förra året. .

1/3  Kungsbacka DFF förstärker defensiven med amerikanska försvararen Bianca Jones, det meddelar agenturen CMG idag. Hon är inte helt obekant med Skandinavien då hennes mamma är norska och bor i Oslo. Dessutom spelade hon i höstas med Morön i division 1.

29/2 Ikväll meddelade isländska mittfältaren Ásgerður Stefanía Baldursdóttir till Morgunblaðið att hon fortsätter spela i Stjarnan och inte återvänder till Kristianstads DFF som den damallsvenska klubben hoppats på. Hon anger personliga omständigheter och de senaste årens skadebekymmer som anledningar till att hon stannar på Island. Återstår att se om Kristianstad har någon annan mittfältare på ingång istället.