Spelare12.com

blogg om svensk elitfotboll och europeisk klubbfotboll

By

Cupsemifinalerna lottade & inget TV-avtal

Semifinalerna av Svenska Cupen 2016/17 är lottade och det är upplagt för en final mellan Rosengård och Linköping. Rosengård kommer vara skyhöga favoriter hemma mot Kvarnsveden medans Linköping lär få kämpa mner på bortaplan mot Djurgården.

Djurgårdens IF – Linköpings FC
FC Rosengård – Kvarnsvedens IK

Matcherna ska spelas 28:e maj och finalen spelas 27:e augusti.


Idag skriver också PT att alla matcher i Damallsvenskan kommer att streamas precis som förra året men på en ny och lite modernare plattform. Man försöker fortfarande att sälja in några matcher hos SVT eller TV4, återstår att se om man lyckas med det.

En positiv nyhet kom dock idag då Sydsvenskan beslutat att sändas mötet mellan Rosengård och Barcelona i Champions League.

Ett svar till Cupsemifinalerna lottade & inget TV-avtal

  1. The Observer says:

    Ja, tittar man på FÖRVÄNTNINGARNA på Rosengård så är de nog högre än de på Linköping, men tittar man på vad som presterats på plan så här långt är det en betydligt jämnare historia och särskilt i cupsammanhang. FCR har verkligen inte glänst, medan de omfattande spelartappen i Linköping visserligen märks, men inte så mycket som man skulle kunna tro. För Rosengårds del var troligen Piteå ett större hot än vad Kvarnsveden kommer att bli och Piteå klarade man ju av, möjligen ”with a little help from their friends”. Gissar att för Linköping är Djurgården en ungefär likvärdig motståndare som KIF Örebro var.

    Apropå Tv-sändningar så är det naturligtvis bra om det går att få till något för samtliga matcher. Förra säsongens sändningar var avskalad låg kvalitet och för högt prissatt. Bättre i år?