Frankrike: Lyon – Juvisy 2-0

Lyon vann kvällens toppmöte mot Juvisy i den franska ligan som man vann med 2-0. Första halvlek präglades av hård kamp där ligafyran Juvisy stod upp bra mot de suveräna serieledarna. Camille Abily inledde målskyttet i slutet av första halvlek efter en liten målvaktstabbe av Juvisys nya målvakt Iryna Zvarych. Megan Rapinoe gjorde sin tävlingsdebut i Lyon-tröjan och spelade knappa timmen till vänster på mittfältet och stod för en helt ok insats utan att på något sätt dominera. Hon ersattes av Eugénie Le Sommer som i sin första bolltouch levererade passningen till Lotta Schelins 2-0-mål. Juvisys anfall var därefter lätträknade och tämligen bleka och det kändes inte som att Lyon behövde gå för fullt för att kontrollera matchen. Juvisys försvar är dock stabilt och Lyon skapade inte heller de särskilt många heta chanser utöver målen. Även japanska nyförvärvet Shinobo Ohno fick debutera i slutet av matchen.