Spelare12.com

blogg om svensk elitfotboll och europeisk klubbfotboll

By

Lollo Fors till Liverpool

Louise ”Lollo” Fors spelar nästa år i storsatsande Liverpool i engelska WSL. Fors har de senaste åren spelat i Linköping där det riktiga lyftet spelmässigt inte har kommit och det har också blivit färre och färre landslagsuppdrag. En nytändning i England är säkert inte helt fel och förhoppningsvis tar hon ytterligare ett kliv i utvecklingen så att vi åter får se den vassa vänsterfoten i högform även i landslaget.

Som jag nyligen skrev i inlägget ”Liverpool satsar mot toppen” så har laget gjort en rad värvningar för att komma ifrån bottenträsket i ligan. Man kommer nästa år troligtvis ställa upp med en helt ny startelva.  Bland nyförvärven hittills märks amerikanska backen Whitney Engen, tyska U-landslagsspelaren Nicole Rolser samt de engelska landslagsspelarna Fara Williams och  Natasha Dowie. Det ryktas också om att ytterligare några vassa namn är på ingång.

Tyngsta övergången hittills bland klubbarna i WSL under vintern är kanske annars att vindsnabba anfallaren Eniola Aluko lämnar Birmingham City för spel i Chelsea.

 

3var till Lollo Fors till Liverpool