Notiser 4/2


Damallsvenskan: Kanadensiska anfallaren Mallory Outerbridge provtränar med KIF Örebro. Hon var nyligen och testspelade i FFC Frankfurt men där blev det inget kontrakt. Hon har de senaste åren spelat i Ottawa Fury i amerikanska W-League där hon har varit lagets viktigaste offensiva vapen.

Division 1: Östersunds DFF har fått tillbaka Frida Sjöberg som lämnade för spel i Sundsvall förra säsongen. 9 mål blev det förra året i Norrettan för den U-landslagsaktuella anfallaren. Amerikanska mittfältaren Melinda Ingalls stannar i klubben som ser ut att få ihop ett bra lag i nya division 1.

Norden: Isländska landslagsmittfältaren Gunnhildur Yrsa Jónsdóttir lämnar isländska cupmästarna Stjarnan för spel i norska Arna-Bjørnar. Där är hon tänkt som ersättare för Maren Mjelde som lämnat för spel i Turbine Potsdam. Även i Finland presenterades idag en colombiansk landslagsspelare, nämligen Lady Andrade. Hon ska dock först spela klart vårsäsongen med Sporting Huelva i den spanska ligan innan hon ansluter till de regerande finska mästarna PK-35.

 

, , ,