Nytt år, nytt land, nya förutsättningar


Det råder lite stiltje på bloggen just nu och det har sina anledningar. Det är dags för ett nytt år med nya utmaningar runtom i fotbollsvärlden och även för egen del kommer det ske en del nya spännande saker. På grund av flytt till Norge så kommer troligtvis bloggens innehåll förändras litegrann 2014. Mina möjligheter att på nära håll bevaka svensk damfotboll kommer drastiskt försämras. Damallsvenskan kommer jag även fortsättningsvis kunna ha hyfsad koll på men däremot kommer jag endast se ytterst få, om ens någon, match från Elitettan 2014. Det känns lite tråkigt för Elitettan behöver och förtjänar verkligen mer uppmärksamhet. Nu kommer jag inte att sluta skriva om serien bara för att jag flyttar men blir förstås lite mer begränsad. Istället blir det kanske lite mer fokus på övriga Norden och övriga Europa men det får visa sig under året. Gott nytt år!