PSG – Juvisy 2-0

Kvällens Paris-derby slutade med seger för PSG över Juvisy med 2-0. Därmed kommer nog PSG och Lyon lämna övriga bakom sig för gott denna säsong och göra upp inbördes om titeln.

PSG var spelförande större delen av matchen med Kosovare Asllani och Caroline Seger som två av de tongivande spelarna. Det var också ett samarbete dem emellan som höll på att ge utdelning i första halvlek när Seger snyggt frispelade Asllani som dock sköt högt över.

Kosovare Asllani fick revanch i andra halvlek när hon med timmen speladslängde sig fram i straffområdet och tryckte in Lira Alushis inspel till 1-0. Då vaknade Juvisy till liv och laget, som skapat någon enda målchans på hela matchen, började rada upp heta lägen. Kvarten efter ledningsmålet kom dock istället 2-0 genom en nick av Lindsey Horan och där kändes matchen avgjord.