Spelare12.com

blogg om svensk elitfotboll och europeisk klubbfotboll

By

Startelvan mot USA

Pia Sundhage har redan nu presenterat startelvan som ska möta USA imorgon kväll. Den innehåller inga överraskningar utan det är de spelare som Sundhage satsat på den senaste tiden som får chansen igen.

Torsdag 19:30 (TV12)

 

 

5var till Startelvan mot USA

 1. Lars says:

  Tycker vindsnabba Mimmi Larsson borde fått chansen i startelvan, målfarlig och formstark som hon är…

 2. Martin says:

  Blir Samuelsson eller Andersson skadade hoppas jag LFC vägrar att skicka spelare till landslagsläger igen. Samuelsson kom just tillbaka från skada och ska nu starta, Andersson har spelat mest av samtliga spelare i Damallsvenskan så här långt. Anledningen att det känns meningslöst är att Pia ändå bestämt sig för vilka som kommer med, att det skulle finnas öppna platser är knappast ett sant påstående.

 3. Kjell says:

  @Martin Finns det statistik för speltid i Damallsvenskan?

 4. Anonym says:

  Det är väl ändå naturligt att landlslagsspelare har mest speltid. Enligt Martins resonemang skall man inte ta ut spelare som har mycket speltid, inte heller de som har för lite speltid, inte de som varit skadade och framförallt inte spelare från Linköping. Med andra ord borde inte Caludia Neto få tas ut till Portugals landslag, Tulkki till Finlands landslag osv. Skulle förbundskaptenerrna följa Martins råd så skulle landslagsspelare snart söka sig till andra klubbar än Linköping. Spelare har ju gått dit för att LFC är duktiga på att utveckla spelare. Martin måste snart acceptera att det också finns baksidor med att ha en bra verksamhet.