WSL: Chelsea – Notts County 0-0


wsl4Toppen av målsnåla engelska ligan WSL har fått en hyperjämn inledning. När flera satsande klubbar kämpar med att få ihop sina nykomponerade lag har Birmingham City och Bristol Academy dragit nytta av sin kontinuitet och toppar tabellen trots att man har två av seriens lägsta spelarbudgetar.

Idag spelade Chelsea och Notts County 0-0. Det är två lag som satsar mot toppen. Chelsea fortsätter att vara en besvikelse och visar upp ett svagt spel. Idag ska man vara mycket nöjda med att få med sig en poäng knappt lyckades skapa en enda målchans på hela matchen trots offensiva vapen som Yuki Ogimi och Eniola Aluko i uppställningen.

Notts County å sin sida måste bli betydligt effektivare om de ska utmana om titeln. Jess Clarke och Dunia Susi skapade stora problem för Chelseas backlinje men avsluten höll för låg kvalitet. Man får nog hoppas att målfarliga Ellen White snart är redo för spel.

En riktigt usel start på säsongen har också nya Arsenal fått med en poäng på fyra omgångar. Regerande mästarna Liverpool har också inlett tveksamt och saknar säkert skadade tyskan Nicole Rolser som blev utsedd till bästa spelare av spelarna själva förra säsongen.  Båda lagen