Spelare12.com

blogg om svensk elitfotboll och europeisk klubbfotboll

By

Om spelare12.com

Det tycks vara på sin plats med en tydligare presentation av blogg och bloggare. En blogg om svensk elitfotboll och europeisk klubbfotboll står det i rubriken och det är där mitt fokus och intresse ligger. I första hand skriver jag om Damallsvenskan, landslaget och Champions League. Även Svenska Cupen och Elitettan, samt de större ligorna i Europa får dock en hel del utymme här. Jag har också en förkärlek för att lista diverse saker på bloggen.

Bloggen kom till i samband med att damfotboll.com för några år sedan meddelade att man tänkte lägga ner och tanken från början var att främst snabbt leverera nyheter i korthet. Det har mer och mer blivit en kanal för mig att ”skriva av mig” och därför blir det lika mycket egna tankar som nyheter i en salig blandning numera.

me1Jag som bloggar här heter David Lundell och bor för tillfället i Norge.  Mitt intresse väcktes under hemma-VM 1995 och sedan dess har jag följt landslaget med stort intresse och sedan runt millennieskiftet även Damallsvenskan och Women’s Cup/Champions League. Jag har själv inte varit inblandad i fotbollens värld i någon större utsträckning annat än som supporter så det är väl främst från den sidan man får läsa bloggen även om jag gärna vill leka både förbundskapten och tränare ibland när jag skriver.

För kontakt, frågor, information eller tips är det bara att använda kommentarsfälten på sajten eller mejla till spelare12@yahoo.com