Spelare12.com

blogg om svensk elitfotboll och europeisk klubbfotboll

By

Mer Silly Season, oktober

Nyförvärven trillar in här och var och idag blev det också klart att F19-landslagets målvakt Matilda Haglund är klar för Linköpings FC. Det blir spännande att se Haglunds och Cajsa Anderssons utveckling i klubben framöver.  Övergången innebär också att Katie Fraine lämnar LFC och kanske blir detcomeback för henne i Mallbackens mål some ersättare för Jennifer Falk. Linköping har redan nu 17 spelare under kontrakt. Läs mer om övergången på klubbens hemsida

Umeå IK har också kommit långt med truppbygget och fått ihop en elva. Dagens glädjebesked för klubben var att lagets absolut viktigaste spelare, Rita Chikwelu, har förlängt sitt kontrakt.

Mest spänd på framöver är jag på att se vad Eskilstuna får ihop för offensiv om Gaelle Enganamouit nu verkligen försvinner. Intressant också att se vad Djurgården gör för satsning, om Göteborg får ihop ett lag som kan utmana på allvar och vilka av alla Rosengårdsrykten som blir verklighet. I övriga klubbar förväntar jag mig inga omvälvande förändringar, vilket ju ekonomin sätter stopp för på de flesta håll.

Läget i klubbarna på Silly Season-sidan