Emma Lundh lämnar Linköping


Linköping FCs 23-åriga anfallare Emma Lundh lämnar klubben redan efter en säsong. Lundh, som inledde säsongen ganska piggt har under hösten fått väldigt lite speltid och väljer nu att utnyttja möjligheten att bryta tvåårskontraktet. Med sina 6 mål och 3 assist har hon varit klubbens näst bästa poänggörare under året efter Manon Melis.

 

,

3 svar till “Emma Lundh lämnar Linköping”

  1. om hon är klubbens näst bästa målskytt , men inte fått speltid är hon väl ett fynd för de flesta klubbar ??

    • Det tycker jag definitivt. I rätt miljö borde hon också kunna ta ytterligare ett kliv. Jag trodde det skulle komma redan i år i Linköping men det har gått lite upp och ner istället.

  2. Som LFC-supporter är jag lite förundrad över att inte Emma fått mer speltid då hon varit bra de gånger hon fått chansen. Det är ju dock rätt tydligt att LFC inte var sugna på en fortsättning då t o m Lollo Fors testats som anfallare med viss framgång istället för Lundh. Jonna Andersson har ju också fått förtur på ytterplatsen där hon alternerat med DeVanna under säsongen.

    Jag undrar också om hon inte hade varit så gott som garanterad betydligt mer speltid kommande säsong, LFC måste ju spara och då lär väl knappast Emmas främsta konkurrent Lisa DeVanna vara kvar men det kan ju vara flera faktorer än speltid som väger in.

    Hur som helst får man väl tacka Emma för den korta sejouren i LFC och önska henne lycka till i sin fortsatta fotbollskarriär, här har övriga damallsvenska klubbar chansen att göra ett fynd helt klart.