Helgnotiser 23-24/1


Italien: Den italienska ligan var den enda av de större europeiska ligorna som körde full omgång i helgen där övriga har paus för landslagsspel. För tredje omgången i rad så tätnade avståndet mellan lag 1 och 4. Femman Tavagnacco bessegrade nämligen serieledande Mozzanica med 2-0. Mina guldfavoriter Brescia fick oväntat bara 1-1 mot jumbon Bari. Verona tillbaka i serieledning, tre poäng före trion Brescia, Mozzanica och Fiorentina.

Silly Season: Lotta Schelin om tiden efter VM och att en flytt hem lockar. Blir kanske Pauline Hammarlund – Lotta Schelin höstens heta anfallspar i Göteborg? Hoppas på det.

Träningsmatch: Träningsmatcherna har inte riktigt kommit igång för fullt ännu men LB07, tippat topplag i Elitettan spelade idag 3-3 mot danska mästarna Brøndby. Danskorna hade många spelare borta på landslagsuppdrag men ett par serbiska testspelare i truppen.

,

2 svar till “Helgnotiser 23-24/1”

  1. Först och främst så tror jag nog att det kommer att bli en del TV-matcher. Frågan är väl kanske snarare hur många och var de kommer att sändas. Mycket hinner förhoppningsvis hända på den fronten innan serien drar igång. Det var ju först i början av april förra året som TV4 meddelade att man skulle sända alla matcher.