Louise Fors är het i England


Mål igen blev det för Louise Fors i tisdagens Liverpool-derby mellan Liverpool och Everton. Everton, som tappade flera spelare till just Liverpool under vintern hade inte myket att sätta emot mot nya storsatsande Liverpool som till slut ganska komfortablet vann med 4-1. Fors mål (det tredje för säsongen) betydde 2-1 till Liverpool och hon låg också bakom 3-1 som Corina Schröder satte på en målvaktsretur från Fors skott. Louise Fors levererade som vanligt en del farliga frisparkar och hörnor är kanske på väg mot landslagsform igen?


2 svar till “Louise Fors är het i England”

  1. Jag tycker Pia o Co begår tjänstefel när det ej har tagit ut Lollo, ska man inte ta ut det bästa laget? Istället. Laborerar hon med spelare som inte har i A-laget att göra, är grymt besviken på Pia, hade högre tankar om henne.

    • Kan hålla med om att det hade varit läge att testa Fors igen, formstarka spelare ska få chansen. Nu har jag bara sett henne ett par gånger sen hon lämnade Linköping hon har gjort bra intryck med säkert passningsspel framförallt. Att hon dessutom kanske är bäst i Sverige vid fasta situationer är ju ännu en anledning.