Nya tider på bloggen


För er som följer den här bloggen regelbundet har jag dåliga nyheter eftersom jag planerar att dra ner ganska kraftigt på bloggandet under en obestämd tid framöver. Tiden räcker helt enkelt inte till och då blir bloggandet bara en stress istället för skrivarglädje. De nästan dagliga inläggen och uppdateringarna kommer i fortsättningen kanske snarare komma veckovis men det får visa sig.


15 svar till “Nya tider på bloggen”

 1. Tråkigt men förståligt -ibland är det svårt få tiden räcka till.
  Många av läsarna av bloggen har ju örat mot rälsen så vi får hoppas på att bloggen hålls uppdaterad via kommentarsfälten under veckorna också. Låt oss hoppas på ”fair play” och frånvaro av personpåhopp så att kvaliten på Spelare 12 behålls.

 2. Jag är full av beundran för både dig David och dina bloggarkollegor i damfotboll. Ni tre kompletterar ju varandras profiler på ett utmärkt sätt och det blir nog litet tomt när du drar ner. Hoppas du nu får mer tid för det du behöver eller vill göra.

 3. Tycker att du gjort och gör ett superjobb, bär med dig det oavsett hur mycket tid du väljer att lägga ner ?

 4. Hoppas att du kommer att fortsätta efter din paus, spelare 12 behövs verkligen som forum o blogg för damfotbollen

 5. Jag har många gånger funderat och förundrats över all den tid som du uppenbarligen lägger ned på bloggen. Blir alltid lika glad när det finns ett nytt inlägg att läsa (vilket ju är i stort sett varje gång jag är inne på sidan ?). Du har en unik förmåga att i skarpa, konkreta och tydliga texter sammanfatta och analysera det som händer i damfotbollsvärlden. Inga krusiduller, de viktigaste bitarna fångarna du och förmedlar briljant! Alltid väldigt läsvärt! Som andra ”kommentatörer” varit inne på, ni tre bloggare kompletterar varandra på ett utmärkt sätt. Dina frekventa inlägg kommer vara saknade, men som alltid är hälsan och glädjen det viktigaste vi har. Hoppas du finner glädjen även på andra håll i livet så håller jag tummarna för att du hittar tiden och inspirationen för att i alla fall då och då glädja oss läsare med några inlägg även framöver ?

 6. Saknad (i veckorna?), men inte glömd. Ta´t lugnt och skriv när du känner för det – läsarna kommer med säkerhet vara kvar. Kommentatorerna kan bidra med sina respektive synsätt och hålla forumet igång – viktigt!

 7. Tråkigt men förståeligt. Du är den enda som lite mer konsekvent även skrivit om Elitettan, vilket jag verkligen uppskattat! I andra bloggar är näst högsta serien bara intressant när det närmar sig avgörande för vilka som ska få upp. Antar att det beror på tidsbrist för dem, gud förbjude att det är ointresse!!

 8. Skrivarglädje är ett måste – annars fungerar det inte. Men visst kommer vi att sakna dina kunniga och analyserande inlägg. Hoppas som så många andra att bloggen trots det kommer att fortleva. Damfotbollen behöver er bloggare.

 9. Jag och många med mig hoppas säkert på att tiden och skrivarglädjen återkommer när säsongen drar igång. Du gör ett fantastisk insats för damfotbollen!

 10. Instämmer med alla ovanstående talare, det är alltid lika kul att gå in och läsa! Det är ett fantastiskt jobb du gör och det uppskattas verkligen!

 11. Håller med Axel där.vi kommer att uppdatera så fort vi får
  nys om övergångar eller rykten!

 12. Inresserade mig för damfotboll för ett drygt år sen och hittade snabbt till din utmärkta blogg. Du har verkligen KOLL och skriver bra vilket har bidragit till mitt intresse. Hoppas du inte lägger av helt!

 13. Tråkigt att höra. Jag är spelare i ett damallsvenskt lag och jag tycker alltid det är lika intressant och roligt att gå in och läsa allt du skriver om här!

 14. En mycket bra blogg så hoppas du inte lägger av. Brukar gå in läsa bloggen regelbundet.