Rossiyanka – Ryazan 3-1


Rossiyanka tog en viktig seger när man på hemmaplan besegrade regerande mästarna och Rosengårds kommande Champions League-motståndare Ryazan-VDV med 3-1.  Därmed tog man klivet upp bland de fyra bästa och en plats i mästerskapsserien när två omgångar av grundserien återstår.

Ryazan var spelmässigt klart bättre större delen av matchen med stundtals fint passningsspel. Någon vidare skärpa eller fantasi på sista tredjedelen hade man dock inte och det blev sällan riktigt farligt.

Rossiyanka skapade ännu mindre men var desto effektivare. Olivia Schough stod för en stabil insats som offensiv spets på det centrala mittfältet och jobbade hårt offensivt och defensivt och spelade bl.a. in bollen i straffområdet när laget tog ledningen i mitten av första halvlek..

1-0 Karina Blynskaya, 2-0 Park Eun-sun, 2-1 Ksenia Tsybutovich, 3-1 Carolina Mendes


Ett svar till “Rossiyanka – Ryazan 3-1”

  1. Förlorade senaste matchen. Är nu nere på plats 5 igen. På fredag måste Olivias lag sätta några kassar och se till att vinna, samtidigt som de får hoppas på att andra resultat går deras väg. Annars är det bara att packa och åka hem till Sverige igen.