Silly Season: Bara timmar kvar


Idag är sista dagen för registrering av spelare under vinterns transferfönster. Återstår att se om det dyker upp några sena värvningar under dagen. Annars blir det att vänta till sommarens fönster som är öppet mellan den 15:e juli och 11:e augusti. Det kan vara lättare att locka till sig riktigt bra spelare då när höst-vår-ligorna har avslutats.

Jag hade förväntat mig att Tyresö FF skulle ta in ytterligare någon anfallare och det är väl fortfarande inte helt omöjligt att så blir fallet. Spanjorskan Jennifer Hermoso, eller möjligen norska Caroline Hansen, känns i så fall fortsatt som de hetaste tipsen men kanske nöjer man sig med de spelare man har under våren.  Mallbackens IF, som länge har letat efter en anfallare av tillräckligt hög klass, väljer att avvakta då man inte fått tag i någon spelare av tillräckligt hög klass. Det finns inte så mycket som tyder på att någon annan klubb har något på gång heller.

Mer: Alla övergångar

 

,

Ett svar till “Silly Season: Bara timmar kvar”

  1. Jag tycker att Tyresos anfallsarsenal ser helt tillrackligt brett ut. Man har nagra utmarkta anfallare samt offensiva mittfaltsspelare som kan spela pa topp. Daremot saknar man bredd i forsvaret. Utan amerikanskan kanns forsvaret inte varldsklass. Och varldsklass ar vad man skulle behova da man moter tykst, engelskt eller franskt motstand.
    Skulle jag vara Tyreso skulle jag satsa slantarna pa en hard forsvarsspelare. Fast man skulle kanske inte bli popular om man skulle banka en svensk forsvarare med landslagsmeriter.
    Iofs, i damfotboll blir man sallan popular om man stravar efter eller nar framgang.