Spelare12-tipset


Under fliken ”Tips” högst upp finns nu årets tipstävling där det gäller att tippa resultaten i årets damallsvenska (inga pengar inblandade). Vi tippar främst om äran men kanske kan det bli ett litet pris också. Alla är välkomna att tippa, ju fler desto roligare.

tips

Registrera ett användarnamn via följande länk: Registrering. Fyll bara i ett användarnamn och e-postadress så kommer ett lösenord skickas automatiskt. Lösenordet går att ändra senare. Tycks tyvärr vara lite problem för en del med registreringen så Skicka ett mejl eller lägg en kommentar (ange e-post) i inlägget så lägger jag till dig manuellt. Är du redan registrerad är det bara att logga in.

Under fliken ”Tippa” ska du sedan fylla i hur du tror matcherna slutar. Du har ungefär 5 minuter fram till matchstart på dig att placera och ändra dina tips, sedan är det för sent. Du får 2 poäng om du tippar rätt tecken och 5 poäng för exakt resultat. Glöm inte placera ut guldbollen som ger dubbla poäng på en match per omgång om du tippar rätt. Ställningen kan ses på rankingsidan.

Det blir lite ”Swenglish” på tipssidorna tills vidare, översättningen av tips-programmet vill inte riktigt fungera.

 


4 svar till “Spelare12-tipset”